Miért kell a tiszta víz?

Miért kell a tiszta víz?

Röviden: hogy egészséges, mozgékony, szellemileg friss, üde legyél,  olyan, akire jó ránézni, jó a közelében lenni.

Bővebben:  A víz az emberi test 50-70 %-át teszi ki, életkor és egyéb tényezőktől függően.  Víz nélkül nincs élet, a szomjazást legfeljebb 5-7 napig bírjuk, az éhezést akár 40-50 napig. Minden életfunkciónkhoz vizre van szükségünk, pl. a sejtek működéséhez, a vérnyomás és a vér megfelelő folyékonyságának fenntartásához, a táplálék felszívódásán át a salakanyagok kimosódásáig. Újabb kutatások azt mutatják, hogy a víznek nem csak mint oldószernek és a biokémiai folyóamatokban való fontos résztvevőnek van szerepe, de nagyon fontos  szerepe van a sejtek közti információ továbbításban.  Ha ezek a folyamatok károsodnak, megbetegszel. Nem esetleg, talán, hanem biztosan.

Kezdetben volt a tiszta víz.  ez feltört a forrásokban, a kutakban, az emberek ezt fogyasztották. Nem is volt baj egészen addig, míg el nem kezdték beszennyezni.

Elkezdtünk mérgeket használni a növényvédelemben, a iparban, a háztartásokban, így ma már a kutak vize nem iható, a folyók nagy része szennyvíz csatorna, a tengeri élővilág több mint fele kipusztult, a tengereken szemétszigetek úsznak. A te csípvized is bizonytalan, ha máshol nem, az elavult és gyakran sérülő vezeték rendszerbe beszivárog a talajvíz, az ásványvizedet Pet palackba csomgolják.   Igaz, hogy a szennyeződések egy réssze nem látható, de attól még ott van.  Megiszod. Megteheted, hogy nem  veszel  ezekről tudomást,  de tehetsz mást is. Pl tisztított vizet iszol. Ehhez a konkrét javaslatom az eSpring víztisztító berendezés. Kiszűri a láthatatlan molekuláris szennyeződésekt, baktériumokat, vírusokat, de meghagyja az ásványi anyagokat, nyomelemeket. Egy szűrő általában egy évig használható, kivéve ha nagyon szennyezett a csapvíz. Mi kb 5 éve használjuk. Szeretettel ajánlom. Másik megoldási javaslatom, használj környezetbarát tiyztítószereket, tisztálkodó szereket, erre is van javaslatom.

A cikket megosztotta:

Katalin Dr.Horváth

No Comments

Post a Comment